Projectassistent

 
Examenbureau LSSO | Projectassistent
  • Opleidingsniveau: vergelijkbaar met MBO+/HBO.
  • Aantal certificaten: 6

 

De functie projectassistent

De projectassistent ondersteunt een projectteam, doet dat proactief en is daarmee een onmisbaar lid van het projectteam. Kerneigenschappen: vaardig, flexibel, zelfstandig en zelfbewust. De kantoorondersteuner van de toekomst ontzorgt de projectteamleden van administratieve taken en secretariaatstaken.

Omdat projecten eindigen en nieuwe projecten ontstaan, werk je wisselend voor verschillende projectteams. Ben je net bezig geweest voor een ICT-project in jullie bedrijf, word je daarna ingezet voor een financieel project, een nieuwbouwproject of een marketingproject. Maakt niet uit: jij bent flexibel, zelfstandig en zelfbewust en kunt de klus klaren.

Naast aandacht voor kennis met betrekking tot projectmatig werken (2 cursussen op het gebied van kennisontwikkeling) is er volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (2 cursussen gericht op zelfvertrouwen, overtuigen en inspireren) en voor excellente vaardigheden (2 cursussen gericht op de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, in deze opleiding betreft dat effectief vergaderen en effectieve begeleiding van processen).

Met deze 6 cursussen verwerf je 6 certificaten en daarmee het diploma Projectassistent. Heb je belangstelling voor een of enkele cursussen uit de serie, dan kan dat natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld alleen aan je persoonlijke ontwikkeling werken, dan kun je gaan voor de certificaten van de cursussen Werken aan zelfvertrouwen en/of Overtuigen en inspireren.

De examens

Klik op hier voor informatie over de onderdelen waarvoor je examen moet doen om dit diploma te behalen. Om een proefexamen in te zien klik je in het hoofdmenu op de knop ‘PROEFEXAMENS’.

Print pagina