AANVRAAGFORMULIEREN

Je wilt:

   • een aanvraag doen voor een gewaarmerkte kopie van je behaalde diploma, certificaat en/of bewijs van deelname van LSSO Examenbureau, of
   • je behaalde diploma, certificaat en/of bewijs van deelname bevat foutieve gegevens en je wilt daarom een nieuw exemplaar ontvangen, of
   • je behaalde diploma, certificaat en/of bewijs van deelname is zoekgeraakt en je wilt hiervan weer in het bezit komen.

Wanneer je een LSSO-diploma of -certificaat hebt behaald kun je in het bezit zijn van een LSSO-ID. Dit is afhankelijk van het jaar waarin dit diploma of certificaat is behaald. Je LSSO-ID is een nummer. Dit zijn de cijfers voor de punt in je certificaatnummer of diplomanummer dat je onderaan op de voorkant van het certificaat of diploma aantreft. Wanneer er geen diploma- of certificaatnummer op je diploma of certificaat staat heb je geen LSSO-ID.

In geval van zoekraken kunnen wij een document (diploma, bijbehorende certificaten en/of bewijs van deelname) opnieuw produceren en toesturen. Wanneer een document foutieve gegevens bevat is dit ook mogelijk, maar dan moet je deze eerst terugsturen naar Examenbureau LSSO.

Ga met de volgende link naar het formulier en vul het in: AANVRAAGFORMULIER NIEUW DIPLOMA OF CERTIFICAAT. Indien je niet in het bezit bent van een LSSO-ID, dien je 20.000 in te vullen.

Examenbureau LSSO neemt verzoeken in behandeling wanneer:

 1. Het verschuldigde bedrag is betaald.
 2. Het document wat foutieve gegevens bevat, retour ontvangen is door Examenbureau LSSO.

De kosten per document bedragen € 7,50. Dit bedrag kan betaald worden via iDEAL.

Je wilt een gewaarmerkte kopie aanvragen van een behaald LSSO-diploma en/of een behaald LSSO-certificaat.

 • Klik hier voor het formulier om een gewaarmerkte kopie aan te vragen. Indien je niet in het bezit bent van een LSSO-ID, dien je 20.000 in te vullen.
Print pagina