AANVRAAGFORMULIEREN

Je wilt een nieuw diploma of certificaat aanvragen:

    • je behaalde diploma, certificaat en/of bewijs van deelname bevat foutieve gegevens en je wilt daarom een nieuw exemplaar ontvangen, of
    • je behaalde diploma, certificaat en/of bewijs van deelname is zoekgeraakt en je wilt hiervan weer in het bezit komen.

Wanneer je een LSSO-diploma of -certificaat hebt behaald kun je in het bezit zijn van een LSSO-ID. Dit is afhankelijk van het jaar waarin dit diploma of certificaat is behaald. Je LSSO-ID is een nummer. Dit zijn de cijfers voor de punt in je certificaatnummer of diplomanummer dat je onderaan op de voorkant van het certificaat of diploma aantreft. Wanneer er geen diploma- of certificaatnummer op je diploma of certificaat staat heb je geen LSSO-ID.

In geval van zoekraken kunnen wij een document (diploma, bijbehorende certificaten en/of bewijs van deelname) opnieuw produceren en toesturen. Wanneer een document foutieve gegevens bevat is dit ook mogelijk, maar dan moet je deze eerst terugsturen naar Examenbureau LSSO.

 • Klik hier voor het formulier om een nieuw diploma of certificaat aan te vragen. Indien je niet in het bezit bent van een LSSO-ID, dien je 20.000 in te vullen.

Examenbureau LSSO neemt verzoeken in behandeling wanneer:

 1. Het verschuldigde bedrag is betaald.
 2. Het document wat foutieve gegevens bevat, retour ontvangen is door Examenbureau LSSO.

De kosten per document bedragen € 12,50. Dit bedrag kan betaald worden via iDEAL.

Print pagina