examenwerk inzien

Mag ik mijn examenwerk inzien?

Ja, dat mag. De regels daarover staan in artikel 7 van het examenreglement. Je vindt het examenreglement op deze site (knop ‘Examenreglement’ in de balk hiernaast).

Wil je het examen inzien omdat je van je fouten wilt leren? Prima! Wil je het examen inzien met het idee recht te hebben op een hoger cijfer? Denk dan nog even na, want elk onvoldoende resultaat is door twee correctoren nagekeken, onafhankelijk van elkaar. Onwaarschijnlijk dus, dat het resultaat niet klopt.

Nederland

Inzage kan telefonisch. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen en we bespreken jouw examenwerk volledig met je. Daarbij geven we aan welke fouten je maakte en geven tips over de onderwerpen of elementen waar je je bij een eventueel nieuw examen op moet concentreren.

De kosten van inzage bedragen € 25,-.

Met dit formulier kun je inzage aanvragen voor een examen dat in Nederland is gemaakt.

Suriname

Inzage vindt plaats via Skype. Er wordt via Skype contact met je opgenomen en we bespreken jouw examenwerk volledig met je. Daarbij geven we aan welke fouten je maakte en geven tips over de onderwerpen of elementen waar je je bij een eventueel nieuw examen op moet concentreren.

De kosten van inzage bedragen € 25,-.

Met dit formulier kun je inzage aanvragen voor een examen dat in Suriname is gemaakt.

Print pagina