Verkoop Buitendienst

Informatie examens Verkoop Buitendienst | Examenbureau LSSO
  • Opleidingsniveau:
    vergelijkbaar met MBO 4+
  • Aantal certificaten: 13

DE FUNCTIE

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt.

Met het diploma Verkoop Buitendienst beschik jij over een uitgebreide toolset met salestechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van je klant.

Je beheerst verschillende vraagtechnieken op het gebied van verkoop/sales, die stuk voor stuk hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen. De vraagtechnieken draaien allemaal om adviserend verkopen en het sluiten van deals.

Voor bijvoorbeeld het creëren van een vertrouwensrelatie, het vaststellen van zijn of haar exacte behoeften, of het motiveren tot aankoop weet jij de juiste vragen te stellen aan je prospect of klant. Skillsets ontwikkelen waarmee je effectief en snel kunt verkopen ligt binnen jouw bereik.

Doelgroep

Het diploma Verkoop Buitendienst is interessant voor accountmanagers, (aankomend) buitendienstmedewerkers met commercieel klantcontact of service sales die hun persoonlijke vaardigheden willen versterken en de salesperformance willen verbeteren, zodat jouw organisatie meer commerciële successen boekt.

DE EXAMENS

Klik op hier voor informatie over de onderdelen waarvoor je examen moet doen om dit diploma te behalen.

Print pagina