Telefonische acquisitie

Informatie examens Telefonische Aquisitie | Examenbureau LSSO
  • Opleidingsniveau:
    vergelijkbaar met MBO 4+
  • Aantal certificaten: 8

DE FUNCTIE

Het voeren van telefonische acquisitiegesprekken roept bij de meeste mensen terughoudendheid of zelfs angst op. Hoe voorkom je te grote terughoudendheid in het acquisitiegesprek? Hoe zorg je ervoor de juiste mensen te spreken? Hoe kun je de tegenwerpingen van de klant omzetten in argumenten die pleiten voor jouw product? En hoe hou je de controle over het gesprek zonder je klanten een naar gevoel te bezorgen?

Met het salesdiploma Telefonische acquisitie is deze terughoudendheid omgezet in enthousiasme. Je hebt inzicht in je eigen stijl van acquisitie en daarnaast heb je deze stijl geoptimaliseerd. Jij vindt gesprekken voeren nu gewoon leuk! Je product en organisatie weet je goed onder te woorden brengen en je ziet in wat de voordelen van jouw dienst of product voor de klant zijn.

Omdat je goed weet te verwoorden wat je te bieden hebt, kun je inspelen op de specifieke behoeften van de klant. Je bent in staat een belscript op te stellen, wat hierbij een efficiënt hulpmiddel is, zodat je tijdens de acquisitie altijd een leidraad hebt.

DOELGROEP

Dit salesdiploma is bijzonder interessant voor iedereen die werkzaam is in een commerciële functie en zijn of haar kwaliteiten op het gebied van telefonische verkoop en/of acquisitie wil verbeteren.

DE EXAMENS

Klik op hier voor informatie over de onderdelen waarvoor je examen moet doen om dit diploma te behalen.

Print pagina