Coronamaatregelen

Nieuws 13 mei 2020

Coronamaatregelen Examenbureau LSSO

Goed nieuws! De examens in juni gaan door!

We kunnen in de examenzalen van de verschillende examenlocaties terecht. Twee aandachtspunten daarbij:

  1. Examenplaats Leeuwarden verandert in examenplaats Heerenveen (dit blijft ook in de toekomst zo);
  2. Voor examenplaats Dordrecht zoeken we nog een goede locatie, het kan zijn dat het een locatie in een andere plaats nabij Dordrecht gaat worden.

Moet u nog betalen? Regel dat dan snel.
Hebt u al betaald? U wordt een aantal dagen voor het examen uitgenodigd met alle gegevens over locatie en tijd. U krijgt dan ook een protocol met de regels, waaraan we ons met z’n allen gaan houden tijdens een examendag.

Als u voor de geannuleerde examens van april of mei ingeschreven stond en al betaald hebt, wordt u ook uitgenodigd voor het juni-examen.

We blijven in verband met de corona-problematiek soepele regels hanteren bij afwezigheid:

  • Als u ziek bent of ziekteverschijnselen hebt zoals hoesten, koorts of kortademigheid, kunt u het examen kosteloos doorschuiven naar een volgend examen. De enige voorwaarde hierbij is dat u zich uiterlijk op de examendag per e-mail of telefonisch afmeldt bij het examenbureau.

We gaan in juni examens organiseren met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen. U bereidt zich goed op het examen voor, wij zorgen voor een goede organisatie en een duidelijk protocol. Succesvol examen toegewenst!